Çfarë ju duhet të dini për Acid zbaticë

 

A mendohet të hahet një portokall të bëjë që ju servilizëm? Si për të shtrirë pasi të hahet? zbaticë acid shkakton dhimbje dhe parehati. Keep lexim për mënyra për të trajtuar zbaticë tuaj acid.

Përdorni një jastëk shtesë për të mbajtur kokën tuaj ngritur, ndërsa ju gjumin. Çdo gjë që është mjaft i guximshëm për të rritur dyshek është i përshtatshëm. Për shembull, you might use a block of wood or a few books. Some electronic beds will allow you to incline them easily.

If you have acid reflux disease and you smoke, you may want to think about quitting. Stomach acid levels increase with nicotine consumption. This makes acid reflux worse. Avoid quitting cold turkey since it could stress your body more and worsen reflux. Attempt to quit gradually.

Once you have eaten, exercising too soon after can definitely make your acid reflux worse. This can force acid into your esophagus, që mund të shkaktojë acid acid. prandaj, wait at least an hour before engaging in high-impact exercises.

Reflux sometimes feels like a heart attack. For your health and safety, always have a doctor check out chest pains. Ju nuk duhet të supozojmë se simptomat e një sulmi në zemër janë në fakt zbaticë acid. Talk to your doctor about your options. You will feel better knowing a health professional has checked the cause of your chest pains.

Mundohuni për të djegur një peshë të tepërt off trupin tuaj. A few additional pounds could put too much pressure on your stomach and cause acid reflux. Fat around your midsection puts pressure on your stomach, which causes the reflux. The more you lose, the less you will suffer.

Përmbahen nga konsumojnë alkool në qoftë se ju doni të heqin qafe e dhimbjes tuaj Acid zbaticë. Consumption of alcohol is a significant trigger for acid production. If you must drink alcohol, try drinking at most a couple of glasses and look for alcohol or wine that doesn’t worsen your symptoms of acid reflux.

nivele alkaline dhe acid formimin tendencat në ushqim kanë pak të bëjnë me nivelet e pH. Foods that are acidic such as lemons are really highly alkaline when digestion occurs. If you are struggling with acid reflux, this may be confusing to you. Nëse ju jeni një i sëmurë zbaticë acid, kuptoni pH e ushqimit tuaj.

Puna në zbutës. Eating when you are stressed out causes excessive heartburn and stomach acid. You should do some meditation or relaxation exercises after eating a meal. Never lie down; stay up!

Mos shkoni në shtrat deri në tre orë pas vaktit tuaj të fundit. If you retire to bed at 11pm, be done eating by 8pm. If you lay down with a full stomach, the sphincter between your stomach and esophagus might not be able to contain the acid. When you do that, you’ll have acid reflux flare ups.

 

Eat slowly and take a break between bites to allow for digestion. Enjoy how the food tastes. Gjithashtu shmangur të hahet shumë në çdo vakt dhe të ndaluar, kur ju jeni të plotë, nuk i mbushur.

If you are pregnant and your pregnancy triggered your acid reflux, try and see what could be the cause. Small triggers, such as having a glass of water after 7 p.m. may be the cause. Locating the cause can help you eliminate the problem.

Reduktuar ushqimet pikante dhe e nxehtë që ju të hani gjatë ditës, sidomos kur ju merrni në shtëpi nga puna. Stay away from peppers, jalapenos and Mexican foods. ushqime pikante janë një shkas për zbaticë acid dhe ata shkaktojnë dispepsi shumë.

You want to see a doctor if you see stool or blood in your vomit. These are symptoms of a far more serious problems than acid reflux. If you find out that you have something besides acid reflux, then you can get the right treatment.

Don’t drink as much when you eat. Liquids add volume to how much food is in your stomach, causing it to distend. A full stomach can put pressure upon the esophageal sphincter. This muscle keeps food in the stomach and away from the esophagus.

Drinking a tasty smoothie each day can actually help your acid reflux. Blend romaine lettuce, spinach, lemon juice and water. tjetër, add a banana, pear, and apple, then blend together. This concoction reduces constipation from sphincter relaxation. Your stomach acid is also reduced by this alkaline drink.

Kur vuani nga zbaticë acid ju doni të shmangur hedhjen poshtë për disa orë pasi të hahet. Ushqimi aktivizon sistemin tuaj të tretjes. When this happens, your stomach begins producing stomach acids to help process your food. By not eating right before bed, your stomach acid will naturally lessen.

Now you have a better idea of what you can and cannot do. You know regarding your systems what changes you have to make. You know how to get through life without experiencing the reflux. It is possible to enjoy food again by making a few changes.