Mëso se si të merren me Better Acid zbaticë

 

Askush nuk dëshiron të merret me zbaticë acid, edhe pse ky kusht është mjaft e zakonshme. Refluksi i acideve mund t’ju ​​prishë jetën tuaj dhe t'ju ndalojë të shijoni shumë aktivitete, si dhe ushqimet tuaja të preferuara. Por mos u shqetësoni, ka shumë gjëra që mund të provoni dhe që do të ndihmojnë në parandalimin e zbaticës së acidit. Në artikullin e më poshtë, ju do të mësoni disa opsione të shkëlqyera për arritjen e këtij.

You are much less likely to have acid reflux if you are at your ideal weight. The weight of excess fat can press on your stomach, causing the esophageal sphincter to relax. Losing weight can cure it for good.

Use a wedge-shaped cushion beneath your mattress to elevate your head. If you do not have a wedge, anything that will lift the head of your bed will work. You may also find beds that are electronically controlled.

In some instances, acid reflux attacks can feel like a heart attack. You should not be ignoring chest pains at any time. It is possible that a heart attack is occurring or is close. Call for medical assistance, right away. Misdiagnosis would be horrible, and you don’t want any serious health issues.

Nuk është një mënyrë për të ndaluar zbaticë acid ushtrim-nxiti. Enjoy a tall glass of water. Water helps you stay hydrated. The water will also aid in digestion. Using water to assist in digestion will reduce stomach acids.

Try to keep your weight down if you want to beat acid reflux. Obesity can put excess pressure on your stomach. Even just losing a very small percentage of weight can make dramatic improvements in your acid reflux symptoms. If you are trying to lose weight, make sure you use a sensible eating plan.

Get moderate exercise, preferably a type that keeps you sitting or standing upright, like walking. Ky lloj ushtrimi mund të përmirësojë simptomat zbaticë acid për disa arsye. i parë, being upright keeps acid down where it belongs. Gjithashtu, it can facilitate weight loss, which also improves acid reflux symptoms. Ushtrimin mund të ndihmojë me zbaticë tuaj acid; megjithatë, intensive ushtruar në fakt mund të përkeqësohet simptomet tuaja.

Shed some pounds. Overweight people are more likely to have acid reflux. This fat puts pressure on your stomach, and increases your chances of refluxing. Ju mund të vini re një përmirësim të dukshëm në qoftë se ju humbni vetëm një paund çift.

Angazhohen në ushtrim të moderuar çdo ditë. Be careful not to overdo it. Duke punuar jashtë mase mund të irritojë stomak dhe të shkaktojë acide të rritet në ezofag. Një qasje më e mirë është më e ulët ushtrime ndikim si ecje e moderuar. Exercises like this keeps your body in an upright stance, which keeps the acids in your stomach down. Një përfitim tjetër i ushtrimit të moderuar është duke ndihmuar ju humbni peshë, të cilat mund të zvogëlojë sasinë tuaj të urth.

Kur ju peshojnë shumë, ju duhet të humbni peshë. Extra middle weight on your body helps contribute to your acid reflux. Kjo forcat acid stomak lart dhe në ezofag. Kjo është ajo që shkakton siklet dhe dëm për astar tuaj esophageal. By exercising and losing extra weight, you can reduce your chances of acid reflux.

 

Try to eat at least 3 hours before going to bed. The reason this is helpful is because your stomach is less efficient at processing food when you are unconscious. Eating just before calling it a day improves your chances of getting up in the middle of the night with heartburn.

pesha e tepërt mund të bëjë zbaticë acid keq, kështu që ju duhet të mbajë një peshë të arsyeshme. Being overweight can worsen acid reflux symptoms. This causes reflux issues because of the undue pressure on the stomach. You can start taking control by losing even a couple of pounds.

Limit the hot and spicy foods you eat, especially after work. This includes Indian dishes, Mexican favorites and jalapeños. These foods often trigger your acid reflux.

Avoid consuming a large meal immediately before turning in for the night. Wait three hours between your dinner and your bedtime. Acidet e prodhuar gjatë tretjes mund të shkaktojë urth dhe zbaticë acid në qoftë se ju të hedhur poshtë pasi të hahet.

It’s crucial that you visit a doctor immediately when you have bloody vomit or stool. This can indicate a serious problem. Ndonjehere, acid reflux may stem from a problem that is already there.

Do not drink a lot during meals. Liquids add volume to how much food is in your stomach, causing it to distend. A full stomach means more pressure than your esophageal sphincter can handle. The purpose of this muscle is to hold food in the stomach and prevent it from entering the esophagus.

Do not eat within a few hours of the time you go to bed in order to lessen your chances of acid reflux. traktin tuaj të tretjes bëhet aktivizohet kur ju hani. Atëherë stomaku juaj prodhon acid për të tretet ushqimi. If you stay away from eating before going to bed, you lessen the amount of acid in your stomach and that helps avoid acid reflux.

Acid reflux does not need to cause a disturbance in your life. Using general knowledge and effort, you can leave acid reflux in the past. Use the advice from this article to get your life back.