Këshilla për menaxhimin e gjendjes suaj të zbaticës së acidit

 

Refluksi i acidit është një gjendje që mund t'ju bëjë të ndiheni shumë keq. Dhimbja agonizuese dhe ndjesitë e djegies janë të mjaftueshme për të bërë që dikush të humbasë mendjen e tij. Nëse vuani nga zbaticë acid, ju nuk jeni vetëm, sa më shumë janë të prekur nga kjo. Të tjerë refuzojnë të jetojnë me këtë, dhe ju mund të bashkohet me zbatimin e këshilla të ofruara.

Fatty food and acid reflux go hand in hand. When you eat fatty foods, the esophageal sphincter is signaled to relax. This causes acid reflux problems. They also cause you to put on weight, and overweight people have a tough time with acid reflux. Ushqimi një dietë të shëndetshme mund të ndihmojë trupin tuaj të qëndrojnë të shëndetshme.

To sleep better, try placing a wedge underneath the mattress to keep your head elevated and to help acid stay where it should. You can do a variety of things to help elevate the mattress. Ka edhe shtretër që ju lejojnë ta bëni këtë rregullim në mënyrë elektronike.

Pregnancy can cause acid reflux in women. The baby’s growth tends to crowd the contents of the stomach, forcing acid into the esophagus. prandaj, to help alleviate symptoms, you should eat foods that are low in fat and low in acidity. You could also enjoy gentle herb teas that will help reduce acid but will not harm your baby.

When you suffer from acid reflux, it is a smart idea to lay off the spicy foods. These kinds of food increase the amount of acid found in the digestive tract and make the situation worse. Kicking ushqimet pikante nga dietën tuaj shpesh mund të nxisë lehtësim të menjëhershëm.

Ushtrimi mund të jetë e vështirë pasi të keni ngrënë në qoftë se ju keni zbaticë acid. Kjo mund të detyrojë ushqimin në stomak për të udhëtuar përpjetë, përsëri në ezofag. Wait at least one to two hours after a meal before exercising.

There are times that reflux could become so painful that you think you are having a heart attack. Always be mindful of serious chest pain you experience. This may be a heart attack. Call for medical assistance, right away. Ju nuk keni nevojë probleme të rënda shëndetësore për shkak të një vetë-diagnozën e gabuar.

 

Don’t wear restrictive clothing. Belts, pantyhose, waistbands and other restrictive clothing put too much pressure on your stomach. Wearing this type of clothing will cause some unnecessary pressure on your stomach. This pressure can make your acid reflux worse. Wear comfortable clothes, which help give your stomach breathing room.

Humbja e peshës mund të ulet acid simptomet tuaja zbaticë. Obeziteti është shkaku kryesore e refluksit acid. Losing even one-tenth of body weight can reduce acid reflux. Try to eat healthier rather than following a fad diet.

Try a slippery elm lozenge. You coat your digestive tract with a protective layer by sucking on slippery elm bark lozenges. This lozenge can quiet a cough and soothe an upset throat. Health food stores are the most likely place to find slippery elm lozenges.

Learn about the pH of food. Foods you might think are acidic could be more alkaline after you digest them. Kjo mund të jetë konfuze për person mesatar. Learn about what foods do once digested.

Chewing cinnamon gum following a meal may help with acid reflux. Chewing causes saliva to be produced, neutralizing acid. You will also swallow more saliva and keep the acid down. This will help keep your stomach acid where it should be.

Acid reflux pain is a serious problem. The feeling is horrible, but it may also be damaging your body. Now you know how to stop it. Use these tips to prevent acid reflux from ruining your body.